Rökt ankbröst från Frankrike
219 kr/kg
Filet de canard fumé! Rökt ankbröst – kanske ett otraditionellt sätt att äta ankbröst på i Sverige, men i Frankrike finner du ofta denna rätt på lunchbordet varma sommardagar! Produkten är färdig att äta, bara att skiva upp! Prova gärna att göra en avokado och hallonsallad till och en kall öl blir pricken över i:et
Produktinformation
Ankbröst med skinn
Fryst
Förpackning: 2 st ankbröst/förpackning, ca 3-450g/bit, vakuumförpackat
Jämförelsepris: 219 kr/kg
Viktintervall: 0,6-0,9 kg/fpk
Pris per förpackning
Gör så här
Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp i ca 4-7 dagar innan tillagning. De extra dagarna i kylskåpet gör så att köttbiten får en högre mörningsgrad.
Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.