Pata Negra karré från Spanien

299 kr/kg

Saftig! Smakrikt! Vad annars kan det bli av kött från grisar som får strosa fritt i landskap som vi så väl känner till från filmen om tjuren Ferdinand! Hade denna del kommit från en ko så hade vi kallat den för entrecôte, och karrén från den iberiska grisen har faktiskt mer gemensamt med en entrecôte än en vanlig gris karré. Buen provecho!

Produktinformation

Karré av Pata Negra gris
Fryst
Jämförelsepris: 299 kr/kg
Förpackning: 1 hel bit/förpackning, vakuumförpackat
Viktintervall: 1,4-1,9 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp 1-2 dygn innan tillagning. Köttet vinner inte på att möras längre i kylskåp utan skall tillagas efter tining.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.