Black Angus oxfilé från Uruguay

549 kr/kg

1,4-1,8 kg/förpackning

En riktig oxfilébit från Uruguay, fast och med en härlig köttstruktur. Varför inte helsteka i ugnen, efter en bryning i stekpannan. Fyll färska champinjoner med en blandning av färskost smaksatt med franska örter och olivoljemarinerade tomater. Riv lite parmesan över och gratinera i ugnen och servera till oxfilén! Snabbmat à la Meat the World!

Produktinformation

Oxfilé från Black Angus
Fryst
Förpackning: 1 st hel oxfilé, vakuumförpackat
Jämförelsepris: 549 kr/kg
Viktintervall: 1,4-1,8 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp i ca 1-2 dagar innan tillagning.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.