Anklår från Frankrike

149 kr/kg

Ett anklår är mycket tacksamt att tillaga. Varken lång koktid eller värme påverkar den goda smaken och saftigheten som naturligt finns i denna mycket smakrika och saftiga köttbit. En klassisk tillagning av anklår är att man ”confiterar” dem, det vill säga tillagar dem i sitt eget fett. Testa gärna själv och bjud på en äkta fransk matlagning. Bon appetite!

Produktinformation

Anklår med skinn
Fryst
Förpackning: 2 st anklår/förpackning, ca 250-450 gram/bit, vakuumförpackat
Jämförelsepris:149 kr/kg
Viktintervall: 0,5-0,9 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp 1-2 dagar innan tillagning. Köttet vinner inte på att möras längre i kylskåp.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.