Anklår från Frankrike

149 kr/kg

Ett anklår är mycket tacksamt att tillaga. Varken lång koktid eller värme påverkar den goda smaken och saftigheten som naturligt finns i denna mycket smakrika och saftiga köttbit. En klassisk tillagning av anklår är att man ”confiterar” dem, det vill säga tillagar dem i sitt eget fett. Testa gärna själv och bjud på en äkta fransk matlagning. Bon appetite!

Produktinformation

Anklår med skinn
Fryst
Förpackning: 2 st anklår/förpackning, ca 250-450 gram/bit, vakuumförpackat
Jämförelsepris:149 kr/kg
Viktintervall: 0,5-0,9 kg/fpk

Pris per förpackning

Gör så här

Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp 1-2 dagar innan tillagning. Köttet vinner inte på att möras längre i kylskåp.

Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.

Med Meat the World tar vi den service och yrkeskunskap som fanns på 1950-talet in i 2000-talet och önskar dig en riktigt smaklig måltid!

  1. Beställ ditt kött
  2. Hämta hos oss.
  3. Få inspiration och tips på recept och goda råd.
  4. Njut av världens godaste kött!

Ring oss på:

031 – 45 10 10

Maila oss på:

info@meattheworld.se

© 2020 Meat the World. All Rights Reserved.