Ankbröst från Frankrike
299 kr/kg
En delikatess från landet som är lika med matkultur; Frankrike. Här tycker vi att du skall behålla fettet kvar på ankan när du bryner det i pannan och sedan köra ankbröstet i ugnen till önskad temperatur. Varför inte servera en chevre-valnöt-honungsröra till ankan och kanske en passande portvinsås till?
Produktinformation
Ankbröst med skinn
Fryst
Förpackning: 2 st ankbröst/förpackning, vakuumförpackat
Jämförelsepris: 299 kr/kg
Viktintervall: 0,6-0,8 kg/fpk
Pris per förpackning
Gör så här
Tiningsråd: Tina köttet långsamt i kylskåp 1-2 dagar innan tillagning. Köttet vinner inte på att möras längre i kylskåp.
Observera att priset för produkten är för maxvikten inom viktintervallet. Beloppet kan komma att justeras efter packning till en lägre summa än vad som visas.